På denne side vil der med kundernes tilladelse komme lidt udtalelser om deres oplevelser af spirituel healing hos Healer Per Arnt, det vises naturligvis så anonymt som det ønskes.


Man er også meget velkommen til at kommentere direkte på Facebooksiden Healer Per Arnt eller på Google søgning (søg på Healer Per Arnt) eller SMS til mobil 53546472, eller en email til healing@nalnet.dk.

Da One.Com har opkøbt min tidligere udbyder af hjemmeside, er det ikke længere muligt at kommentere og sende besked direkte på siden.

Da jeg har tavshedspligt offentliggøres kun de kommentarer som kunderne selv ønsker offentliggjort.

Bemærk at healing er et supplement til læge, dyrlæge mv. og man kan aldrig sige på forhånd hvor meget healing virker/ikke virker på den enkelte.

Et par linier som må offentliggøres, modtages altid gerne fra nuværende/tidligere kunder.

Det er ligeledes en stor hjælp at der fra mund til mund fortælles om den hjælp fra healing og fjernhealing mennesker, hunde og andre dyr kan opleve - aktuelt er det mest healinger af hunde, som der henvises til i udtalelserne.

Tusind tak for opbakningen!


Klara & Ginger umiddelbart efter healing


2022-2024

Er der nogen kunder i perioden 2022-24 som har lyst til at skrive en kommentar, er de meget velkomne til at skrive til mig.


Februar 2024

Jutta fra Tyskland skrev: "Danke Per für Healing und Hilfe für Tier und Mensch hier bei uns - wir sind sehr dankbar dafür."

Oversat til dansk: "Tak for healing og hjælp til dyr og mennesker her hos os - vi er meget taknemmelige for det" (Tyskland).


Juni 2022

Stine skrev: " Jeg har kun gode ting at sige om Pers fjernhealing, både af mig og min kat. Per har healet på smerter, allergi og sorg. Samtidig har Per hjulpet mig med at kommunikere med min afdøde kat. Stor ros (Sjælland).


August 2021

Jeanette skrev: "En stor og varm TAK til dig Per , for din altid fantastiske magiske hjælp til vores kære hund Fie. Du kan noget helt specielt og det er vi dig evigt taknemmelig for" (Fyn).


Juli 2021

Andi skrev: "Vi er dybt taknemmelige for den healing du gav Havanna, efter hun blev diagnostiseret med nyresygdom, og i august 2020 opgivet af dyrlægerne. Havanna blev healet mange gange, og hun fik det meget bedre. Havanna kunne desværre ikke mere da vi nåede slutningen af august 2021, men der hersker ingen tvivl i vores sind om, at vi fik lov at beholde hende 8 mdr længere, end dyrlægerne havde troet mulig.Tak Per" (Fyn).


Juni 2021

Pernille skrev: "Jeg har fået den største hjælp af Per 2 gange i kritiske situationer. 1. gang var da jeg havde et kuld hvalpe, desværre fik en af hvalpene konstateret hjertefejl pda. Hun skulle aflives hvis ikke vi fandt en familie som turde tá chancen med hende. Ny ejer blev en dyrlæge som faldt for hende og derfor i stand til hjælpe hende bedst muligt.Per startede med at fjernheale hende fra før hun fik diagnosen, og efterfølgende. Det utrolige sker så at hjerte scanning 3 måneder efter viste INGEN pda hjertesygdom. Så jeg tror fuldt på at Per kan mere end jeg først troede og turde håbe på.

2. gang var med min 2 årige hanhund som havde mystiske symptomer, her fjernhealede Per også. På de dage hvor heling var, da oplevede vi også stor ændring hos ham til det bedre. Det har været en stor hjælp hele vejen igennem med begge hunde. Jeg kan varmt anbefale Per til at heale . Jeg var meget skeptisk i starten men det er virkelig mirakler han har formået med vores hunde " (Fyn).


Annmette skrev: " Vi har benyttet Per i forbindelse med vores dyr med stor succes. Kan anbefales på det varmeste" (Fyn).


Tidligere i 2021

Line skrev: " Vi har benyttet os af Pers evner som healer i flere år, og Per har healet begge vores hunde både via fjernhealing og healing med tilstedeværelse. Vi havde på et tidspunkt et længerevarende alvorligt sygdomsforløb med vores ene hund, hvor Per var inde over forløbet med fjernhealing. Fjernhealingen - i kombination med traditionel behandling - hjalp os igennem det hårde forløb, hvor vi på et tidspunkt var ved at miste modet og håbet. Vores hund kom sig og er rask og frisk i dag. Vi har også brugt Per, når vores hunde har haft mindre skavanker, hvor det har været vanskeligt at finde ud af, hvor symptomerne stammede fra. Her har Per hjulpet os med at blive klogere på sygdomsbilledet og har i den forbindelse også healet hundene. Per er en behagelig, venlig og hjælpsom person med et stort dyrehjerte. Vi er altid trygge ved og glade for Pers behandling af vores hunde" (Fyn).


Jennifer skrev:"My dog Gracie was dying from eosinophilic pneumonia. She was hospitalized and taking traditional medicine but was still struggling. I reached out to Per. I witnessed his long distance healing for myself. Her breathing improved and she relaxed after the sessions. He knew what she was feeling and could describe what was happening from across the globe.I really appreciate everything Per has done for Gracie".


Oversat til dansk: Jennifer skrev: "Min hund Gracie var ved at dø af eosinofil lungebetændelse. Hun var indlagt og tog traditionel medicin, men hun kæmpede stadig. Jeg rakte ud til Per. Jeg var vidne til hans langdistancehealing for mig selv. Hendes vejrtrækning blev bedre, og hun slappede af efter sessionerne. Han vidste, hvad hun følte og kunne beskrive, hvad der skete fra hele kloden. Jeg sætter stor pris på alt, hvad Per har gjort for Gracie" (New Mexico).

Eosinophilic pneumonia er en betændelsestilstand i lungerne. Gracie lever og har det godt i 2024.


Susanne skrev: "Du har hjulpet mine hunde. Tak for det" (Fyn).


Februar 2021

Anne skrev: "Min lille hund Elvis havde ondt et sted i ryggen og var tydeligvis plaget.

Jeg kontaktede Per da jeg huskede at han kunne noget med dyr. Per var hurtig med tilbagemelding og Elvis har nu fået 2 healinger og allerede efter første gang var der positiv bedring og jeg kunne mærke på Elvis han havde fået det bedre .. og nu i dag efter sidste omgang er det væk . Så hvis du vil hjælpe dit kæledyr på en anden måde istedet for dyrlæge lige med det samme.. så vent ikke men kontakt Per og du vil få professionel empatisk og tryg hjælp fra Per . Med opfølgning og mail med detaljeret beskrivelse af behandlingen. Så jeg anbefaler Per"  (Fyn).           Note 2022: Der sendes ikke længere emails som opfølgning.


November 2020

Lene skrev: " Per er dygtig, og meget behagelig. Per har hjulpet vores gamle hund via fjern healing, hun har det godt, og vi kan se/mærke på hende at det gør godt. Er også selv blevet healet af Per, det har været godt, det har hjulpet på spændinger. Jeg vil på det varmeste anbefale Per" (Jylland).


Jane skrev: "Jeg kan kun anbefale at gøre brug af Per. Han har hjulpet Djengis på 3 år efter 4 store operationer med succes, men der var nyresten som ikke kunne behandles - Det hjalp Per med- så Djengis er rask nu". (Jylland).


Charlotte & Carsten skrev: " I februar 2020 konstaterede dyrlægen, at vores 12-årige tæve, Miki, havde pletter på lungerne og gradvis ville få problemer med vejrtrækningen. Han gav hende maksimalt yderligere fire måneder at leve i. Vi kontaktede Per, og her ni måneder senere har hun det så godt som nogensinde. Ved hjælp af Pers stærke energier, empati og professionalisme er det lykkedes at øge Mikis livskvalitet. Vi søgte en healer, der arbejdede systematisk, velorganiseret og var serviceminded, og som gav kompetente feedbacks. Det har vi til fulde fundet i Per, og vi er meget taknemmelige for hans dybe indsigt, faglighed og store hjælpsomhed" (healing og fjernhealing Jylland).

Søde Miki forlod denne verden i 2023, hun blev 15 år gammel.


Januar 2020

Karen skrev om fjernhealing af sin hund: "When LUKE JOHN had gotten “cancer treatment , for his nasal cavity tumor “and support was needed. He helped LUKE in areas traditional veterinarian could not and brought him healing . He was able to maximize his chance of life . Luke is now 24 months way past the given time. It works many Blessings and Thanks".


Oversat til dansk: Karen skrev om fjernhealing af sin hund "Da LUKE JOHN havde fået kræftbehandling, for hans næsehuletumor" og støtte var nødvendig. Han hjalp LUKE i områder, som traditionel dyrlæge ikke kunne og bragte ham helbredelse. Han var i stand til at maksimere Lukes chancer for liv. Luke er nu 24 måneder forbi den givne tid. Det virker - mange velsignelser og tak".


Mike skrev om samme hund:"Per came to me when my dog was diagnosed with cancer. I have had some experience with energy healing before but never through distance healing. From across an entire continent he was able to sense and feel things that opened up my understanding of the universal love and energy we all know deep inside. In my humble option he is a gifted psychic and medium with a unique understanding of how energy is connected to the universe. My dog has been cancer free for over 2 years. The radiation treatment center expected it to only last a year. It’s nothing short of a miracle".


Oversat til dansk: Mike skrev om samme hund: "Per kom til mig, da min hund fik konstateret kræft. Jeg har haft en del erfaring med energihealing før, men aldrig gennem distancehealing. Fra et helt kontinent var han i stand til at fornemme og mærke ting, der åbnede min forståelse af den universelle kærlighed og energi, vi alle kender dybt indeni. Strålebehandlingscenteret forventede, at det kun ville virke et år. Det er intet mindre end et mirakel.

(Fjernhealing af den kræftramte hund Luke som forlod USA og denne verden i 2020)


November 2019:

A.skrev: " Min hund fik mærkbare positive, ændringer, efter Pers healing/behandling... Hele Pers tilgang, ro,og kærlighed fyldte hele rummet.. Vær ikke i tvivl, men prøv det.."

(I forbindelse med healing af en ældre hund på Fyn)


December 2018:

I forbindelse med fjernhealing og rådgivning omkring et par søde hvalpe og deres hundeflok har Birthe Cirsovius Hahn fra Kennel Sublime Cirsovius været så venlig at omtale hele forløbet på sin blog. Birthe skrev desuden på Facebook: " Per er en fantastisk dygtig healer både til mennesker og dyr. Mine bedste anbefalinger kan jeg give! Hans hjælp/healing har gjort en kæmpe forskel hos os! Per er en af de få hvor fjernhealing har en kæmpe effekt! Og så har han hjertet placeret på det rigtige sted" (fjernhealing Jylland).


April 2018:

M. skrev: ”Per har en fantastisk indføling med hund, og man kan nærmest se, hvordan hans energi strømmer over i hunden. En skånsom måde at hjælpe sin hund på. Prøv!”

(Healing af 4 hunde og 1 menneske af forskellige årsager på Fyn).


2017:


                                               Glade Thor efter oplevelsen med healing

Hunden Thors menneskemor skrev: "Jeg Kan anbefale Per som fjernhealer. Han Har hjulpet vores Lille hund,som var traumatised pga daarlig hundedressør. Han er helt OK nu. Vi bor I Australien" (fjernhealing Sydney, Australien)


Hunden Smillas menneskemor skrev: ”Jeg vil meget gerne takke dig for at hjælpe Smilla. Det gjorde en forskel for både hende og os. Tror måske vi havde opgivet håbet og fået hende aflivet, hvis det ikke var for dig. ” (fysisk skade i bagpartiet - fjernhealing Samsø & Fyn).


J.skrev: "Kan anbefales.Han er dygtig til både mennesker og dyr"

(Healing og fjernhealing af hunde og mennesker Fyn).
                       

Seneste kommentarer

02.06 | 06:50

Jeg har kun godt at sige om Pers fjernhealing, både af mig og min kat. Per har healet på smerter, allergi og sorg. Samtidig har Per hjulpet mig med at kommunikere med min afdøde kat. Stor ros :)

06.07 | 10:40

Altid godt og brugbart at læse dine om jeres Hundefamilie. God sommer 🌞

27.06 | 07:24

Hej, jeg har selv fire hunde, og nu to i pleje i underetagen. Alle rescuehunde. Jeg arbejder selv med healing... Og akupunktur.
Den ene vovse i pleje er meget bange for mennesker, Pellelmer.

17.05 | 17:43

godt indlæg både hundesprog og menneskelig kropssprog er ret så spændende

Del siden