Fjernhealing???

- det lyder måske som fantasi og indbildning, men det er det faktisk ikke 🙂
Det ER muligt at heale over store afstande, healeren behøver slet ikke være i nærheden af den der skal heales, da alt er forbundet med energi.

Er der evidensbaseret forskning som beviser det? Nej, men prøv at kigge på din hund før, under og efter healingen 🙂
Jeg har hidtil fjernhealet hunde og mennesker med meget forskellige og undertiden alvorlige ubalancer, som det har haft en gavnlig effekt på.

Eksempelvis:

  •  smertetilstande
  •  andre fysiske ubalancer
  •  psykiske og følelsesmæssige ubalancer

VIGTIGT: Gør man ikke noget ved årsagen, men fortsætter med det der giver ubalancen, kommer det igen.

Vi har inden healingen kommunikeret om hvorfor du har henvendt dig, og hvad der skal foregå, og på et aftalt tidspunkt hvor hund og ejer er i ro, påbegyndes fjernhealingen.
Jeg benytter mig af et billede af hunden, samt jeres navne.
Jeg bruger så billedet til at heale hunden ud fra, og der følges op på healingen via Messenger/telefon efter nærmere aftale.
En grundig fjernhealing tager lige så lang tid som en direkte healing, typisk en lille times tid.

 

Prøvebehandling på fjernhealing.

En vareprøve - Ikke det samme som en hel behandling!

Det praktiske omkring en prøvebehandling på fjernhealing:
Forberedelse: Du har tilmeldt din hund og sendt et billede plus hundens navn i Messenger eller SMS, samt læst om healing/fjernhealing på hjemmesiden. Ved spørgsmål skriver/ringer du bare i god tid inden begivenheden. Send 200 kr på Mobilepay 53546472 inden healingen starter.
Der er aftalt f.eks kl.16.00-16.30 med en healing på 20-25 minutter. Kl.16.00 skriver jeg og spørger om I er klar (om der er ro på hos jer så I er nede i stress, plus sørget for vand til hunden) og når alle er klar påbegyndes healingen. Mens healingen foregår tænker ejer kærligt på hunden.
Jeg bruger så billedet til at heale hunden ud fra, og spørger ved start hunden om det er ok at jeg healer.
Under healingen kan det blive meget varmt for hunden, hvis hunden med sin adfærd viser ejer at nu ønskes ikke mere healing, skriver ejer og så afrundes healingen. Dette sker dog sjældent når det er hunde som virkelig trænger til healing.
Når healingen er slut skriver jeg et par linier, og ejer har så ca.5 minutter til at ringe op i, eller kan ringe til mig efter på et aftalt tidspunkt for en kortere dialog om oplevelsen.
Ved en hel behandling på fjernhealing vil der blive afsat væsentligt mere tid til dialog og opfølgning end ved en prøvebehandling, og healingen vil være mere dybdegående.