Hvad menneskene sagde....

HEALING AF MENNESKER - HEALING AF HUNDE -  FJERNHEALING

Her vil der med kundernes tilladelse komme lidt udtalelser om deres oplevelser af healing hos Per, naturligvis så anonymt som det ønskes. Et par linier hertil modtages altid gerne fra nuværende/tidligere kunder 🙂

Man er også meget velkommen til at kommentere direkte på Facebooksiden Healer Per Arnt eller Facebooksiden Hundefamilien.dk (der åbnes i nyt vindue hvis du klikker på navnet).

Eller ved søgning på Healer Per Arnt i Google søgning.

 

Opdatering 25/12 2018:

I forbindelse med healing og rådgivning omkring et par søde hvalpe og deres hundeflok har Birthe Cirsovius Hahn fra Kennel Sublime Cirsovius været så venlig at omtale hele forløbet på hendes blog, samt givet mig lov til at vise det her.

Følg linket ved at trykke på "En healer kom forbi"  .

 

16.august 2018

En hundeejer har været så venlig at skrive om fjernhealing af et ikke helende sår hos sin hund - se billede nederst.Jeg beklager at måtte vise et sår,det er imidlertid sådan det så ud. billede 2 er fra tirsdag aften hvor der blev fjernhealet og billede 3 fra torsdag aften.Hundeejeren er fotografen.

April 2018

M. skrev: ”Per har en fantastisk indføling med hund, og man kan nærmest se, hvordan hans energi strømmer over i hunden. En skånsom måde at hjælpe sin hund på. Prøv😘”

Healing af 4 hunde og 1 menneske

2017:

Thors menneskemor skrev: "Jeg Kan anbefale Per som fjernhealer. Han Har hjulpet vores Lille hund,som var traumatised pga daarlig hundedressør.Han er helt OK nu.Vi bor I Australien." - Fjernhealing af hunden Thor pga. chok/traume og social stress.

Smillas menneskemor skrev: ”Jeg vil meget gerne takke dig for at hjælpe Smilla. Det gjorde en forskel for både hende og os. Tror måske vi havde opgivet håbet og fået hende aflivet, hvis det ikke var for dig. ” -

Fjernhealing af hunden Smilla pga.chok/traume og fysisk skade i bagpartiet.

J.skrev: "Kan anbefales.Han er dygtig til både mennesker og dyr." -

Healing af 2 mennesker og 2 hunde af forskellige årsager. 

En hundeejer skrev om fjernhealing af et ikke helende sår hos sin hund - se billedet.Jeg beklager at måtte vise et sår,det er imidlertid sådan det så ud. billede 2 er fra tirsdag aften hvor der blev fjernhealet og billede 3 fra torsdag aften. Hundeejeren er fotografen.