Om healing hos Per

Hvad menneskene sagde....

HEALING AF MENNESKER - HEALING AF HUNDE -  FJERNHEALING

Her vil der med kundernes tilladelse komme lidt udtalelser om deres oplevelser af healing hos Per, naturligvis så anonymt som det ønskes. Et par linier hertil modtages altid gerne fra nuværende/tidligere kunder Cool

Man er også meget velkommen til at kommentere direkte på Facebooksiden Healer Per Arnt eller Facebooksiden Hundefamilien.dk (der åbnes i nyt vindue hvis du klikker på navnet)

Opdatering 25/12 2018:

I forbindelse med healing og rådgivning omkring et par søde hvalpe og deres hundeflok har Birthe Cirsovius Hahn fra Kennel Sublime Cirsovius været så venlig at omtale hele forløbet på hendes blog, samt givet mig lov til at vise det her.

Følg linket ved at trykke på "En healer kom forbi"  og "En healer kom forbi 2".

2017:

Thors menneskemor skrev: "Jeg Kan anbefale Per som fjernhealer. Han Har hjulpet vores Lille hund,som var traumatised pga daarlig hundedressør.Han er helt OK nu.Vi bor I Australien." - Fjernhealing af hunden Thor pga. chok/traume og social stress.

Smillas menneskemor skrev: ”Jeg vil meget gerne takke dig for at hjælpe Smilla. Det gjorde en forskel for både hende og os. Tror måske vi havde opgivet håbet og fået hende aflivet, hvis det ikke var for dig. ” - Fjernhealing af hunden Smilla pga.chok/traume og fysisk skade i bagpartiet.

J.skrev: "Kan anbefales.Han er dygtig til både mennesker og dyr." - Healing af 2 mennesker og 2 hunde af forskellige årsager. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.12 | 19:11

Hej Lotte Jeg vil gerne hjælpe jer, alt afhænger dog af hvad I gør efterfølgende. I er velkommen til at ringe omkring kl.19 i morgen eller efter 24/12 vh Per

...
21.12 | 08:25

Hej Per, min lille bomuldshund har fået traume sidste år omkring fyrværkeri, kan du hjælpe? Det haster..
Hilsen Lotte

...
15.12 | 10:13

Kan varmt anbefale healing og denne side er fantastisk til at få mere viden omkring hunde.
Se mere på http://pudel-harmoni.dk/en-healer-kom-forbi/

...
21.10 | 20:00

Dejlig hjemmeside🐩👍

...
Du kan lide denne side