Om healing hos Per

Hvad menneskene sagde....

HEALING AF MENNESKER - HEALING AF HUNDE -  FJERNHEALING

Her vil der med kundernes tilladelse komme lidt udtalelser om deres oplevelser af healing hos Per, naturligvis så anonymt som det ønskes.

Man er også meget velkommen til at kommentere direkte på Facebooksiden Healer Per Arnt http://www.facebook.com/HealerPerArnt/

Et par linier hertil modtages altid gerne fra nuværende/tidligere kunder Cool

Thors menneskemor skrev: "Jeg Kan anbefale Per som fjernhealer. Han Har hjulpet vores Lille hund,som var traumatised pga daarlig hundedressør.Han er helt OK nu.Vi bor I Australien." - Fjernhealing af hunden Thor pga. chok/traume og social stress.

Smillas menneskemor skrev: ”Jeg vil meget gerne takke dig for at hjælpe Smilla. Det gjorde en forskel for både hende og os. Tror måske vi havde opgivet håbet og fået hende aflivet, hvis det ikke var for dig. ” - Fjernhealing af hunden Smilla pga.chok/traume og fysisk skade i bagpartiet.

J.skrev: "Kan anbefales.Han er dygtig til både mennesker og dyr." - Healing af 2 mennesker og 2 hunde af forskellige årsager.

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.10 | 20:00

Dejlig hjemmeside🐩👍

...
28.08 | 19:22

Hej Per. Vi vil meget gerne i kontakt med dig hurtigst muligt angående vores tyske korthårede hønsehund- har fået anbefalet dig af Linda Ladegaard. Mvh Pia

...
14.08 | 22:49

Hej Annie Healing vil kunne hjælpe hunden, det skal dog kombineres med hundeviden og tryghed/tillid.Det er noget af det jeg kan hjælpe hund og ejer med.

...
14.08 | 10:36

Hej jeg køre et hyggehold har en hund som er blevet overfaldet af anden hund.
Har det ikke godt når den nærmere sig andre hunde.
Kan man healing den k.h Annie

...
Du kan lide denne side